Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedi hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söylem edilen bu şube temelı modellerde alışılagelen kapı koluna nazir. 

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Sınırlı bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen kuruluşlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve vaziyet kaybının daha az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi de rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları karınin kolayca açılabilmektedir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında Yangın Kapısı Fiyatları dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Muhataralı sınıftaki alışverişyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, zarfında kâin insanlarla beraberinde kibar eşyaları sıyanet etmek hesabına…

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olgunlaşmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

İstanbul Cumhuriyet Sersavcılığının tutuklamaya gönderme yazgısında, yangın sonrasında olay yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mütehassıs ekipleri, üç şahsiyet iş emniyetliği ve yangın uzmanı bilirkişi heyetince ve 2 Cumhuriyet Müddeiumumisı nezaretinde tetkik ve ayyaşif bünyeldığı kaydedildi.

Report this wiki page